DE INSTALLATIE EN HET ONDERHOUD VAN UW VERWARMING IN HUIS

Buekenhout bvba installeert en onderhoudt alle mogelijke vormen van verwarming in huis in Bertem en ver daarbuiten

Buekenhout bvba installeert en onderhoudt alle mogelijke vormen van verwarming in de ruimere omgeving van Bertem. Denk maar aan installaties zoals o.a. vloerverwarming, zonneboilers, hoogrendementsketels, condensatieketels, warmtepompen, infraroodverwarming, pellet- en houtketels, en ook pelletkachels.

Professionele partner

Bent u op zoek naar een professionele partner die u advies geeft en zorgt voor een correcte installatie van uw verwarmingsinstallatie, uw vloerverwarming, uw zonneboiler en meer? Vul dan ons offerteformulier zo gedetailleerd mogelijk in en Buekenhout bvba uit Bertem bezorgt u meteen een offerte op maat. Zo bent u zeker van een uitstekende installatie en onderhoud van uw verwarming in huis en kunt u zonder zorgen de winter tegemoet!

Neem gerust even contact op met ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij ontvangen u met plezier in onze zaak en bespreken dan samen met u uw wensen en verwachtingen. Buekenhout bvba is overigens ook gespecialiseerd in onderstaande diensten:

Vraag nu uw offerte aan en ga samen voor de oplossing op maat van u project en pand.

Offerte verwarming