Badkamerrenovaties 

De badkamer van uw dromen, daarvoor willen wij langskomen

Is uw badkamer aan vervanging toe? Wilt u opnieuw kunnen ontspannen in een splinternieuwe badkamer met een frisse look? 

Buekenhout bvba breekt uw oude badkamer uit en zet binnen een mum van tijd een nieuwe in de plaats. Onze vakmannen bruisen van inspiratie, maar luisteren uiteraard ook graag naar uw idee├źn en verwachtingen. 

Moet niet uw volledige badkamer gerenoveerd worden, maar wilt u onze hulp slechts inschakelen voor enkele kleinere renovatiewerken? Ook dat is mogelijk. Schakel onze expertise in om uw leidingen te leggen of af te werken, om uw elektriciteit, afvoer of riolering te regelen, of om uw oude douche om te toveren naar een modieuze inloopdouche. Bij Buekenhout bvba in Bertem kennen alle kneepjes van het vak! 

Alleen het beste is goed genoeg voor onze dierbare klanten, en dus kiezen wij resoluut voor kwaliteitsvolle merken en producten zodat u geniet van een badkamer die nog jaren kan meegaan. Waar wij naar streven? Naar een perfect evenwicht tussen schoonheid, functionaliteit en kwaliteit dat zich weerspiegelt in uw splinternieuwe badkamer. 

Contact

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen helpen met onze kennis en expertise.

Buekenhout bvba is overigens ook gespecialiseerd in onderstaande diensten:

Vraag uw offerte aan en ontdek welke oplossing op maat van uw project en uw pand wij kunnen voorzien. 

Offerte badkamer renovatie