DE SPECIALIST IN ELEKTRICITEITSWERKEN

Bent u op zoek naar een vakman voor uw elektrische installatie in uw renovatiewoning? Wenst u uw bestaande installatie uit te breiden of te herstellen? Neem dan contact op met Buekenhout bvba voor een offerte op maat.  

Vul het offerteformulier op onze website zo gedetailleerd mogelijk in zodat wij u een persoonlijke offerte kunnen bezorgen die volledig volgens uw wensen werd opgesteld. 

Parlofonie en videofonie

Een professionele installatie van uw elektriciteit is opportuun om uw veiligheid te kunnen garanderen. Daarom kunt u onder andere voor uw nieuwe stopcontacten, uw elektriciteitskabels of uw elektriciteitsplan beroep doen op de diensten van Buekenhout bvba. Wist u trouwens dat u ook voor parlofonie en videofonie bij ons terecht kunt? Wij dragen graag ons steentje bij aan uw privacy en veiligheid en helpen zo indringers buiten te houden. Laat onze firma uit Bertem weten wat u wilt en wij overlopen graag met u al onze mogelijkheden.

Meer informatie

Hebt u nog vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Zij helpen u dan graag verder. Buekenhout bvba is overigens ook gespecialiseerd in de volgende andere diensten:

Vraag nu uw offerteaan en ga samen voor de oplossing op maat van u project en pand.

Offerte elektriciteit